Immens

Emotional Intelligence Improvement

sinds 2010

Xavier Y. Zeilinga

MSc CPI CPE RPP

Gedragsanalist
Onderzoeker
Adviseur
Transformationeel coach
 Gedragstrainer
 Gastdocent
Interim manager

Certified SCAnS™ Coder
 Paul Ekman Associate
 Accredited LSI™ Consultant
 Certified Profiling Expert (CPE)
Register Profiling Professional (RPP)
 Certified Professional Investigator (CPI)
 Certified Open Source Intelligence Specialist®
 Certified Practitioner Evaluating Truth and Credibility (ETaC)
 Certified Practitioner in Emotional Skills and Competencies (ESaC)
 Master of Science in Communication, Behaviour and Credibility Analysis (MSc)

Naast bedrijfspsychologie en een registeropleiding tot transformationeel coach, volgde Xavier via de Emotional Intelligence Academy (EIA) meerdere opleidingen en een universitaire studie in Engeland. Hij ontving verschillende certificeringen, onder andere, zoals deze van Certified Practitioner in Emotional Skills and Competencies (ESaC), Evaluating Truth and Credibility (ETaC) en recent deze van Certified Six Channel Analysis Coder (SCAnS)  voor het kunnen lezen en wetenschappelijk kunnen duiden van nov-verbaal gedrag.

Xavier heeft als gedragsanalist een universitaire studie afgerond (MSc) in Communication, Behaviour and Credibility Analysis aan de Manchester Metropolitan University (MMU). Hij houdt zich -met een stevige achtergrond in sales- bezig met dienstverlening op het gebied van gedragsanalyse, cultuur- en leiderschapsontwikkeling, advies, schaduwmanagement, persoonsgericht onderzoek en het verzorgen van lezingen en trainingen.

Gedragsanalyse en persoonlijke ontwikkeling, zijn bij uitstek zijn werkveld. Met een groot gevoel van verantwoordelijkheid draagt hij graag bij aan het succes van anderen, vanuit een leidende – en daarmee dienende – rol.

Als persoon is hij creatief en gedreven in het vinden van verbetermogelijkheden en altijd gericht op het behalen van resultaat. Dit ter bevordering van duurzame arbeidsrelaties, effectieviteit van mensen, teams en afdelingen. Hij gelooft in een energieke, positieve aanpak.

Xavier is sinds 1 oktober 2019 tevens partner bij denhartigh & partners bv.

Alice Zeilinga-Gerritsen

LSI™ specialist
Leiderschap trainer
Coach

Alice is naast trainer en coach ook therapeut vanuit Praktijk Immens. Ze heeft een achtergrond als beroepsmarechaussee en heeft daarna de overstap gemaakt naar het bank- en verzekeringswezen. In deze 19 jaar heeft Alice veel ervaring opgedaan in commerciele- en managementfuncties. Daarna leerde zij het trainersvak en was jaren werkzaam als loopbaanadviseur.

In 2004 is Alice voor zichzelf begonnen om binnen het totale vakgebied een gesprekspartner te zijn voor mensen met vraagstukken op het gebied van leiderschapsontwikkeling, verandermanagement, employability en gezondheid.

De combinatie van therapeut en trainer coach zijn, is haar passie. Alice weet letterlijk en figuurlijk snel de vinger op de zere plek te leggen en de oorzaken aan te pakken. Daardoor zijn er aantoonbaar snelle resultaten.

Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Alice heeft een gerichte aanpak met aandacht voor mensen en hun welzijn. Ze maakt eenvoudig en gemakkelijk verbinding. Ze weet theorie snel en praktisch toe te passen, zodat deze direct inzetbaar is in de dagelijkse praktijk.

Binnen diverse grote bedrijven begeleidt ze managers en leidinggevenden met het doelmatig inzetten van veranderingsprocessen.