Executive Consultancy

Effectief leiderschap voor beslissers en beleidsbepalers.

Executive consultancy is bedoeld voor ondernemers (DGA’s), bestuurders en senior managers, die tijdelijk ondersteuning en houvast wensen tijdens belangrijke momenten in hun carrière.

Het functioneren van beslissers en beleidsbepalers raakt de hele organisatie. Als leider gaat het niet alleen om wat je doet, maar ook om wie je bent en hoe je zakendoet.
Onzekerheden bespreekbaar maken wordt vaak als lastig ervaren. Hier bieden wij uitkomst als sparringpartner of iemand die de spiegel voorhoudt.

Sturen in tijden van verandering
Gedrag van anderen leren interpreteren
Effectiever leren communiceren
Deceptie leren herkennen in gesprekken
De balans tussen de inhoudelijke kant van je functie en overzicht houden.
Hoe kan ik mijn effectiviteit als
 professional verbeteren?
De cultuur en strategie op één lijn brengen
Ontwikkelen van servicegericht leiderschap
Hoe verkrijg ik commitment?
Hoe creëer ik een collectief verantwoordelijkheidsgevoel bij mijn personeel?
Mijn teams en medewerkers motiveren en betere resultaten behalen
Sparren over feitelijke (praktijk) situaties en het definiëren van een aanpak
Hoe beïnvloed ik – op een praktische manier – mijn eigen gedrag en dat van anderen?
Constructieve communicatietechnieken in -looming- conflictsituaties

Tevreden klanten met de dienstverlening van Immens Emotional intelligence ImprovementTevreden klanten met de dienstverlening van Immens Emotional intelligence Improvement

Soms ontstaat de behoefte om de eigen doelen te evalueren en eventueel opnieuw te definiëren. Vragen beantwoorden als: ‘hoe kan ik effectiever werken, zit ik nog wel op mijn plek of hoe kan ik kleine dingen veranderen en zodoende mezelf beter ontwikkelen en meer genieten, zowel in mijn werkzame leven als privé?’

Onze inzet zorgt ervoor dat u inzicht krijgt in uw persoonlijke dynamiek en hoe deze zich verhoudt tot uw omgeving en uw doelen.

Daarnaast helpen we u bij het evalueren van de effectiviteit van uw prestaties en nemen van de volgende stap met betrekking tot uw persoonlijk leiderschap. Het komen tot een goede definiëring van uw doel(en) en de aanzet tot het ontplooien van activiteiten die hierop gericht zijn, behoren ook tot de mogelijkheden. Omdat geen mens hetzelfde is, betreft hier altijd maatwerk.

Bel mij S.V.P.

0 + 5 = ?