Effectieve

TEAMS

Bij Immens streven we ernaar om succesvolle teams te creëren, met mensen die elkaar versterken vanuit eigen uniciteit, kennis en vaardigheden.

Wij bieden een efficiënt en deskundig programma dat voldoet aan de hoogste professionele-, ethische normen en leidt tot een collectief verantwoordelijkheidsgevoel bij uw medewerkers.

We hanteren een dynamische en interactieve aanpak om de nodige veranderingsprocessen mogelijk te maken, door het verhogen van het emotionele bewustzijn (Emotional Intelligence Improvement). Deze benadering is gestoeld op toegepaste wetenschap en direct praktisch toepasbaar.

Investeer in een een persoonlijk en competitief voordeel, met op wetenschap gebaseerde gedragstraining en betrouwbaarheidsanalyse voor uzelf en/of medewerkers.

Deze vaardigheden zijn waardevol in een breed scala van professionele, sociale en persoonlijke contexten. Denk hierbij aan zakelijke bijeenkomsten, interviews, presentaties, trainingen, audits, security, hospitality, onderzoeken, verkoop, onderhandelingen, werving & selectie en het beïnvloeden van mensen en situaties om er maar een paar te noemen.

Bel mij S.V.P.

3 + 4 = ?